Een stukje langs de rand van Nederland.

Nederland, Gulpen-Wittem

Pas tegen 14.00 uur werd het droog en konden we nog een tochtje maken. We gaan naar het zuiden en rijden een stuk langs de grens met België. Daarna via Slenaken, Epen en Mechelen weer naar de camping. Tegen 16.00 uur ging gelukkig de zon schijnen.

In Gulpen nog een rijstevlaai ingeslagen en 6 flesjes Gulpener Neubourg. Een heel lekker biertje. En daarmee kunnen we de komende dagen in Eemnes nog nagenieten.

30 km. En helaas heeft de route tracking het weer niet gedaan.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Prachtig zijn die herfstkleuren, ik kijk er altijd met bewondering naar! Net als de parmantige 🍄paddenstoelen! Wat hebben jullie veel gedaan en gezien, heerlijke soorten bier gedronken en last but not least genoten van lekkere vlaaien. Als jullie bij ons komen, gaan Pieter en ik met open oortjes naar jullie verhalen luisteren en voelen ons dan super saaie sijsjes! Groeten voor Elwienke en jou, Pieter,Frances

Frances 2020-10-23 17:47:48

Herfst, herfst, herfst is weer gekomen. Prachtig die gekleurde bladeren.

Paula 2020-10-23 18:37:43

beetje jaloers, wij zitten maar binnen , maar wandelen en fietsen in onze omgeving

Ellen 2020-10-24 13:39:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.