Meilhan - Bordeaux, 74 km

Frankrijk, Gradignan

We hebben ons weer wat naar het westen verplaatst. Staan nu 5 nachten op een kleine leuke camping in een zuidelijke buiten wijk van Bordeaux. €24 per nacht. Reserveren ging wat moeilijk. Op email reageerden ze niet. Toen maar gebeld en dat werkte wel. Alleen kreeg ik daarna een mail dat er echt geen plek was. Maar het kwam uiteindelijk wel goed. Verder was alles er goed voor elkaar. Zelfs super snel wifi.

Vergeleken met Nederland (storm Poly) is het hier heel goed weer. Af en toe een paar druppels maar de temperatuur loopt op tot 26 graden. Richting het weekend gaat het weer heel warm worden...

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Ziet er goed uit bij jullie. Hier idd zomerstorm Poly. Nu ruim 25 mm in de regenmeter, goed voor de natuur. Nog wel behoorlijke windvlagen, maar na 3 uur gaat de storm minderen. Hierna wordt het weer heel warm. Geniet van jullie verhuis/rustdag.

Paula 2023-07-05 14:02:51

Gezellige camping, zo te zien!! De storm is hier inmiddels gaan liggen, het wordt weer wat lichter. De planten lachen ons nu toe,na deze enorme douche.

Ingrid 2023-07-05 14:22:53

Vanuit een super regenachtig Laren even dit berichtje. De tuin is blij, ik ook, sproeien is voorlopig niet nodig. De vijgenboom heeft nu zware batte takken , die moeten gekortwiekt worden. Groetjes Frances

Frances 2023-07-05 14:36:11

Hier giet het nog, ze hebben beloofd om 16.00 uur op te houden met het gieten uit de hemel. maar ik vertrouw het niet zo... jullie hebben het beter, doei Ellen

ellen 2023-07-05 16:43:50

Weer een mooi plekje vonden jullie. Hier heel veel rommel op de wegen. De overburen kregen een gebroken tak van een gemeente boom op de gloednieuwe auto. Door het vele blad was het een zachte landing. De schade is te overzien.

Gosse en Marijke 2023-07-05 19:13:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.