Toul

Frankrijk, Toul

Het is droog en als de zon schijnt ook wel lekker. Helaas zijn er veel wolken. Gezien de lage temperatuur gaan we met de auto naar Toul. Een vestingstad met een enorme Kathedraal.
De steden die we de afgelopen weken bezocht hebben hadden allemaal een wandelroute langs de bezienswaardigheden. Toul moest ook zoiets hebben denk ik. Er werd een mooie kaart met een route langs 20 "bezienswaardigheden" gemaakt. Mijn mening is dat er slecht drie of vier het bezichtigen waard zijn. De rest zijn bouwvallen. Jammer.
De stad komt ook een beetje armoedig en bouwvallig over.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Jullie hebben mega veel kerken gezien, totaal in jullie leven wel honderd denk ik, echte kenners dus! Hier is het wiebelig weer, regen afgewisseld met zon. Heb mijn auto gewassen en gezogen, helemaal keurig geworden. Ook naar Prinsjesdag gekeken, de stoet was nogal rommelig vergeleken met de perfecte stoet in Engeland! Amalia was ook van de partij. Laurentien had een roze jurk aan, het leek wel een nachtjapon! Fijne middag/avond, groeten Frances

Frances 2022-09-20 15:38:47

Toch mooie, blauwe luchten met al die wolken.

Paula 2022-09-20 19:51:51
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.