Lindau

Duitsland, Lindau (Bodensee)

We fietsen langs de oostkust naar Lindau. Komen langs de camping waar ik 58 jaar geleden met mijn ouders een vakantie door bracht.

Lindau is een oud stadje op een eiland dat nu via een brug te bereiken is.
In de middag begint het te miezeren.
We lunchen in de tuin van een oud klooster en zijn precies op tijd voor de F1 weer op de camping. Is de regen toch nog ergens goed voor😉

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Wij zijn jaloers, wat een mooie foto’s,die tonen hoe leuk en afwisselend jullie reis is! Geloof je meteen Herman, dat je nooit terugvindt wat je op zeer jonge leeftijd hebt meegemaakt en gezien. Het heden is zo anders en vaak groter of kleiner dan je had gedacht! Maar jullie reis is fantastisch, de foto achter een giga glas bier is geweldig! Om in te lijsten! Wij gaan morgen naar Markelo, daarna naar Laren in Gelderland en plannen een reisje in September naar Ameland. Beetje suf vergeleken met jullie! Maar ja leuke suffertjes moeten er toch ook zijn? Veel groeten en 👍❤️🍷🍷🙋‍♀️🙋‍♂️😄😄🍺🍺🥂🍾

P&F 2021-07-04 16:32:20

Fijn dat het "normale" leven weer terugkeert op straat. Helaas weinig zon. Maar ... 3e keer achterelkaar winst voor Max.

Paula 2021-07-04 17:15:15
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.