Bad Godesberg

Duitsland, Bonn

Dit voorstadje van Bonn heeft zich sinds de 19de eeuw ontwikkeld als een kuur oord met minerale bronnen. Blijkbaar is het nu uit de gratie geraakt want het ziet er allemaal nogal vervallen en verwaarloosd uit.
Wel heeft het een gezellig centrum.

19 km.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

De zon schijnt bij jullie! Hier ook trouwens! Jullie hebben een super stek op de camping, naast een poenerige dikke witte villa. Die vakwerk huizen in Duitsland vind ik zo prachtig, zo sfeervol. Je ziet ze ook in Oostenrijk en Zwitserland en Engeland, ze geven zo’n landelijke sfeer. In Canada hebben ze loghomes, super degelijk, die kan je bestellen in speciale winkels, ze worden op maat gemaakt en per trailer naar je landje gereden, neergezet en klaar is Kees! Ze zijn oerdegelijk en wat is er leuker wonen dan in zo’n houten chalet! De reuk van hout, geweldig toch? Volgens mij komen jullie zondag 25 Juli thuis? Veel groeten, lfs P&F

Frances 2021-07-22 15:35:48

Eindelijk lekker weertje. Wij zijn inmiddels op Texel. Ook heerlijk. Dag

Ellen 2021-07-24 08:38:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.