Nybrostrand bij Ystad in Zweden

Zweden, Nybrostrand

Om 5.30 uur opgestaan. Om 6.00 uur van de camping vertrokken naar de haven van Sassnitz waar we om 6.50 uur incheckten. Daarna de boot op en om 7.50 uur vertrok deze al.
Met 60km/h voeren we naar Ystad waar we rond 10 uur arriveerden. En ruim voor 12 uur stonden we opgesteld op Camping Nybrostrand iets oostelijk van Ystad.

Na de lunch op de fiets nog wat oostelijker naar Loderups. 39 jaar geleden hebben we daar gekampeerd toen we een rondreis door zuid Zweden maakten. De camping had zich behoorlijk ontwikkeld en het strand was wat smaller geworden, weggeslagen.

35 km.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Wat een mooie foto’s van de krijtrotsen, jullie plek op de camping, het strand en de fazant! Wat zijn jullie stoer zeg, petje af! Leuk dat ik met jullie mee reis. Ik reis ook mee met een nichtje, die een grote fietstocht gaat maken door Australië, ze stuurt mij foto’s en verhalen. Ik reis op het ogenblik per trein het land door, bezoek vrienden en familie, zo relaxed en comfortabel, kosten zijn laag en ik ontmoet in de trein altijd leuke mensen om mee te kletsen. Vanmorgen heb ik langs de Engen in Laren gefietst, koffie gedronken op het terras bij het Bonte Paard. Groot stuk appeltaart erbij, hoe mooi kan het leven zijn? HEEL MOOI! Groetjes voor jullie, Frances

Frances 2022-06-08 17:41:03

Die foto m van een man met baard voor een witte tent, is dat Herman?

Frances 2022-06-08 17:44:03

Veel plezier in Zweden. Is dat een camping aan het strand?

Ingrid 2022-06-08 17:45:38

Vroege vogels ivm de oversteek. Wat leuk, na 39 jaar weer terug. Alweer een mooie plek. Ook beter weer daar. Hier grotendeels regen vandaag.

Paula 2022-06-08 20:34:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.