Lillehammer-Hamar-Uddavella 400 km

Zweden, Västra Götaland County

We gaan weer naar Zweden. Maar eerst een tussenstop in Hamar om de wereld beroemde Vikingskipet schaats arena te bekijken. Een enorm groot en mooi gebouw. Helaas nu gesloten. 28 juli gaat hij open. Dan kun je er twee weken schaatsen.

We kamperen nu bij Uddavella in Zweden. Dat gaan we morgen bekijken. En daarna steken we over naar de noord punt van Denemarken.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Jullie maken een wereldreis, ongelofelijk! Waar is de fiets van Elwienke gebleven? Hebben jullie hem bij de kringloop afgeleverd? Nu rijden jullie richting Zweden, ook een prachtig land, daar ben ik nooit geweest. Het lijkt mij mooier dan Finland. Hier schijnt de zon iedere dag. Ik heb het druk met koffie schenken voor de 2 schilders die het huis een lik verf geven. Morgen is de klus geklaard, alles ziet er weer spic en span uit👍 Groeten 😊💁‍♀️🌞Frances

Frances 2022-07-05 16:56:17

Leuk de schaatstempel in Hamar, helaas alleen de buitenkant, maar ook bijzonder qua architectuur. Deze camping lijkt weer drukker. Terug in de bewoonde wereld.

Paula 2022-07-05 20:10:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.