Waimes en Butgenbach

België, Berg

Helaas laat de zon het nog een beetje afweten. Het is best fris op de fiets. Via de Vennbahn fietsen we naar Waimes. 10 km met continu tot 2% stijging. Van daar naar Butgenbach. Een stukje van 4-5%. En daarna dalen we 20 km af, terug naar de camping.
We zitten hier in het stukje Duitstalig België. De camping eigenaren zijn Nederlands en in Waimes werden we in de Boulangerie/pattiserie in eens in het Frans aangesproken. Heel verrassend.

40 km.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Jullie zitten er weer stralend en tevreden uit! Met gezichten zo van ‘dit is onze camping en onze caravan, lekker puh!’ Het is inderdaad koud op de fiets, maar het warmere weer komt eraan! 👍🚵🏾‍♀️🚴‍♂️ Vieren jullie nog Moederdag, ergens lekker eten? Groetjes liefs Frances

Frances 2022-05-08 17:31:15

Heerlijk weer. Lekker genieten daar.

Paula 2022-05-08 19:54:19

Wij waren vorige week ook in Waimes, en fietsten daar naar Malmedy, ook deels over een voormalige spoorweg. Margo en Hans

Hans 2022-05-08 20:34:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.