Prachtig Bautzen

Duitsland, Bautzen - Budyšin

Vaak zijn de folders mooier dan de werkelijkheid. Voor Bautzen is dat zeker niet zo. En ze hebben hele mooie folders. Als je er naar toe fiets dan zie je in de verte al de stad met de vele torens liggen.

En in de stad wordt je telkens weer verrast door weer een andere toren en door de vele mooie gebouwen.

De stad is echt een bezoek waard.

Eind vorige eeuw had Philips een fabriek in Bautzen en die fabriceerde enkele producten die wij in Hilversum en Huizen ontwikkelden. Toen ben ik er nooit geweest, maar heb nu de fabriek wel opgezocht.

30 km.
En helaas heeft de Pindat Tracking me alweer in de steek gelaten.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Inderdaad Bautzen is mooi, met mooie gebouwen en interessante plekken en heel veel torentjes! De gevangenis is vreselijk! Voor jou leuk om Het Philips kantoor te zien, treurig dat Philips later behoorlijk is ingezakt! Jullie hebben mooi weer, de zon schijnt! Elwienke kijkt stralend met haar gekochte mosterdpot! Zo leuk! Gr P&F

Frances 2021-09-24 18:17:45

Wat een prachtige stad en mooie foto's. Heeft Elwienke iets lekkers gekocht?

Ineke 2021-09-24 21:23:57

Gosse vond het bijzonder een oude Philipsfabriek te zien. Wel heel dicht bij de Stasi gevangenis. Zouden ze van elkaar gebruik gemaakt hebben? Inderdaad, een zeer fraaie stad! Elwienke heeft de voorraad mosterd weer aangevuld.

Gosse en Marijke 2021-09-25 14:42:10
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.