Barth en Zingst

Duitsland, Zingst

Weer een heerlijke fietsdag. 21 graden en geen wind. Via Barth (Een leuk plaatsje) fietsen we naar Zingst.
Na 500 m zitten er al veel Kraanvogels dicht bij langs de weg.
Na een kilometer is er met een Vos dood gereden.
In Barth hebben ze lekkere koffie met Kuchen.
Zingst, weer zo'n beroemde Duitse badplaats, heeft een smal strand maar is wel druk en levendig.
Dan terug naar Barth voor bier en bradwurst. En als laatste bezoeken we het Kranorama. Een uitzichtpunt waar ze de Kraanvogels voeren, waardoor de boeren minder schade hebben. Daar zitten er nu meer dan 1000.

Totaal 77 km op de fiets.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat een prachtig gezicht die kraanvogels, ze zijn met zovelen! Heel bijzonder om ze te zien en te weten dat ze gigantische afstanden afleggen! Die dode vos is een zielepiet, maar het zijn geen prettige beesten. Boeren zijn niet blij met ze, het zijn rovers. Ik blijf de stranden daar prachtig vinden, ik begrijp niet waarom Duitsers in grote getallen naar de Nederlandse stranden komen? Kennelijk zijn stranden van de buren niet groener, maar wel mooier? Maf hoor. Jullie hebben super mooi weer, hier ook trouwens. Binnenkort duiken we de herfst en winter in. Ook weer gezellig met de kaarsen aan! Groetjes van ons, Pieter,Frances

Frances 2020-09-20 21:15:00
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.