Marmande

Frankrijk, Marmande

Het was een wisselvallige miezerende dag. Toch maar gaan fietsen. Oostwaarts langs het Canal lateral a la Garonne. Samen met het Canal du Midi vormt dit Le Canal des 2 Mers.
In Marmande is het Gararock festival gaande. 3 dagen lang, 140.000 bezoekers en 80 artiesten.

https://www.garorock.com/en


Het festival terrein is direct naast de stad. Het stadje is volledig ontregeld door alle drukte maar de horeca doet goede zaken.

De laatste kilometer worden we toch nog echt nat. Maar het was wel een leuke dag.

34km.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Vreselijk zo’n festival, ze zijn overal. Zo’n hele stad of dorp ontregeld! In Laren is er nu de kermis, hoop drukte en lawaai. Ik kom net terug van mijn dienstje daar, de mensen waren allemaal wat ontregeld, waarom weet ik niet. Nu genieten van het weekend, ook voor jullie. 😎💁‍♀️😀Frances

Frances 2023-07-01 19:49:07

Wat een leuke afwisselende omgeving, groene natuur, en de gezellige, "muziek -rijke" plaatsen. Het fietspad tussen de ri vIer en het kanaal is wel heel bijzonder. Zo te horen is er bij mijn buren ook een festival 🙈

Ingrid 2023-07-01 20:33:08

Mooi die oude gebouwen Hier buiten lekker afgekoeld. Helaas vandaag maar 3 mm regen.

Paula 2023-07-01 21:05:59
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.