Montier en Der

Frankrijk, La Porte du Der

Eerst een nieuwe binnenband op Elwienkes fiets en dan op weg naar Montier en Der. Na acht kilometer stopte het ritje. Ze had alweer een band lek gemaakt 😢
Het was een nieuwe band, kwam uit de verpakking, maar hij reisde al heel lang met ons mee door Europa. En was misschien toch niet zo goed meer ❓

Elwienke en fiets opgehaald en daarna met de auto naar Montier. Een echt mooi stadje. Ville Fleury .

Daarna inkopen en inmiddels heeft ze alweer een nieuwe binnenband. Kijken hoe lang die het uit houd

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Nou ja zeg, heeft Elwienke een abonnement op lekke banden? Hilarisch maar behoorlijk lastig ! Dikke pech! Neem jullie maar een flinke neut, dat helpt beslist om weer fris en fruitig te worden! 🤪😀 Fijne avond! Groetjes Frances P.S prachtig al die zwanen!

Frances 2022-09-06 16:47:14

Er komt nog water uit de fontein!!! Enne ik wist niet dat de Franse onze Nederlandse boeren steunen met de vlag😜😜🤣

Ingrid 2022-09-06 17:05:19

We zijn weer meegereisd. De laatste kerk eenvoudig met een bijzonder kruis zonder corpus. Misschien protestants? De blauwe dames , misschien de oorlogsweduwen?

Gosse en Marijke 2022-09-06 18:27:51

Mooi gezicht al die zwanen. Toch handig zo'n mobiele fietshulp. Balen van weer een lekke band. Hopenlijk nu definitief verholpen.

Paula 2022-09-06 20:00:46
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.