Cuxhaven

Duitsland, Cuxhaven

Op de fiets naar het noorden, naar Cuxhaven.
Mooie tocht heen, eerst langs de Zwichen Zone (een gebied tussen het wad en het vaste land dat soms onder loopt). Bij Sahlenburg komen we bij het wad en dan langs de kust naar Cuxhaven. Wel een gezellig druk stadje maar minder indrukwekkend dan Bremerhaven.
Via veel stukken van de Alter Postweg weer terug. 62 km.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Prachtige foto's en ook al vliegenzwammen.

Paula 2020-09-25 18:25:46

Wij vragen ons af waarom zoveel Duitsers naar de Nederlandse kusten afreizen om pootje te baden, terwijl de stranden bij hun zo weids en relatief rustiger zijn? Bovenop een paard en rijdend in strandwagens Is het prachtig aan de Duitse kusten! Toppie toch? De paddenstoelen met witte stippen, staan klaar voor kabouter Spillebeen om erop te wippen! Echte herfst. Jeetje wat een mooie reis maken jullie, er is zoveel te zien en te beleven! Jullie fietsactiviteiten zijn fenomenaal, petje af! Wij zijn vandaag naar Muiden gereden en hebben bij Ome Ko gelunchd , volgens ons de leukste kroeg van Nederland ! Veel groeten voor jullie, Frances,Pieter

Pieter,Frances 2020-09-25 18:44:11

We blijven genieten van jullieprachtige reis!

Ellen 2020-09-26 09:59:20
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.