Langs de Moezel naar Hagondange

Frankrijk, Hagondange

Vanmorgen gaan we eerst boodschappen doen op de fiets. Daarbij kunnen we ook testen wat we bij onze fietstocht van vanmiddag aan moeten trekken want het wordt hier met de dag kouder. Het einde van onze vakantie komt dan ook dichterbij.

Langs de gekanaliseerde Moezel fietsen we naar het Zuiden tot in Hagondange. In dat stadje is helemaal niets te beleven. Dan langs de oorspronkelijke Moezel terug. We krijgen ook nog wat miezerregen op ons hoofd.

38km.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Brr, hier ook koud(er) en vandaag regen. Misschien toch de verwarming maar even aan.

Paula 2022-09-24 17:50:59

Tja,ook hier ruik je de herfst al. Jasje aan,jasje uit, in het zonnetje en dan weer in de regen.Echt het Hollandse herfst weer, heerlijk.!!!! De paddestoelen steken hun" koppie", alweer boven de grond. Dit vind ik beter dan tropische temperaturen van 30 graden☀️🌦️🌨️

Ingrid 2022-09-24 18:02:02

Hallo het wordt, wat? het is al Herfst. De dagen korten en de nachten langer. Jullie hebben een heerlijk vakantie gehad. Wij gaan nog naar Terschelling, dan komt er vast nog even een warme nazomer.... ik hoop het.

ellen 2022-09-24 18:37:18

Morgen laat ik weer van me horen, zit nu in concertgebouw!

Frances 2022-09-24 20:14:11
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.