Texel

Nederland, Texel

Om 8.30u vertrokken voor een rondje Texel. Met de boot van 9.30u kwamen we iets voor 10 aan. We gaan met de klok mee rond. Een eerste stop in De Koog, daarna bij de vuurtoren en via een pluktuin en Den Burg (wereldberoemde Vissoep) terug naar de Veerboot van 17.00u. Hele tocht bijna 100km waarvan 11 met de boot.

Wij vonden het al behoorlijk druk op de fietspaden. Af en toe file rijden. In het hoogseizoen moet het wel enorm druk zijn en lijkt het ons niet leuk meer.

De strand tent vroeg €1 per persoon extra ivm de corona maatregelen die ze hadden moeten nemen. Op zich begrijpelijk maar bij andere restaurants en terrassen doen ze dit niet. Vreemd...

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Die vissoep lijkt me heel lekker, die wil ik ook wel eens proeven! Wij hadden voor deze zomer geboekt om naar Ameland te gaan, maar door de Corona weer moeten annuleren. Op de eilanden is het altijd zo super toeristisch, zo jammer, ik probeer zulke plekken altijd te vermijden! Mondkapjes zijn daar wel nodig zo te zien. Maar ik zie dat de stranden opmerkelijk rustig zijn! Hoe kan dat nou? Het is duidelijk dat jullie genieten en wat zijn jullie toch sportieve natuurmensen! Net als wij trouwens! Veel groeten voor jullie beiden, Frances

Frances 2020-06-24 20:21:10

P.s hoe maken jullie de foto’s waar jullie beiden opstaan? Is dat met zo’n selfiestick?

Frances 2020-06-24 20:23:58
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.