Ecluse de l'aiguille

Frankrijk, Puichéric

Tussen de druiven velden van de Minervois fietsen we naar het Canal en daarna in westelijke richting langs een aantal kunstwerken in het kanaal. En door nog meer druiven velden weer terug.

32km.

Het is de hele dag bewolkt maar de temperatuur loopt wel op tot 28 graden.

En ik kan weer redelijk lopen. Enkel en kuit zijn nog wel gevoelig en opgezwollen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Mooie foto's. Jammer dat de druiven nog niet rijp zijn om geplukt te worden. Enkel duurt wel lang. Hopelijk zijn er geen banden beschadigd.

Paula 2023-06-21 18:13:32

Fijn dat het beter gaat met je enkel Herman! Algehele genezing zal beetje bij beetje gebeuren. Leuk jullie foto’s, ik zie via jullie Frankrijk op zijn mooist! Ik ben net terug van een dagje Delft, een kleinzoon heeft zijn studie afgerond en mag zich nu IR noemen! De wereld ligt voor hem open. De hele familie is apetrots op hem. Hebben op een brede dekschuit, die in een gracht lag, iets gedronken, later bij Loetje gegeten. Het was een top dag, wat is Delft toch een prachtige stad! Groetjes Frances

Frances 2023-06-21 20:57:12
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.