Aquaduct Canal de Repudre

Frankrijk, Castans

Een bewolkte dag vandaag, wat wel lekker is. Een flinke fietstocht gemaakt langs het Canal in oostelijke richting tot aan het aquaduct waar het Canal du Midi over de rivier Repudre gaat. Het aquaduct ziet er eenvoudig uit maar is veel ouder (1676) dan het Aquaduct over de Orb bij Beziers (1858).

https://monumentum.fr/monument-historique/pa00102915/ventenac-en-minervois-canal-du-midi-aqueduc-du-repudreEn genoten van een uitgebreide lunch in Roubia.

40 km.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Wat een leuke foto’s ! Vooral dat schattige winkeltje met locale producten is de moeite waard! Jullie zitten heerlijk te eten onder de bomen. Hier is het bewolkt en er wordt regen voorspeld. De tuin ziet er treurig uit, dus is iedere druppel welkom. Veel groeten 😎😎 Frances

Frances 2023-06-20 16:30:08

Nog aardig veel groen te zien waar jullie nu fietsen en foto's maken. Veel vakantie plezier te bemerken. Ook veel historische punten. Jullie hebben een goed oog hiervoor en dat is meerwaarde. Fijn om mee te mogen genieten . De lunch is ook een feestje zo te zien. Liefs van ons

Gosse en Marijke 2023-06-20 20:41:54

Fijn, weer gefietst. Hier benauwd en warm weer. Natuurverschijnsel eind van de middag ... je werd er nat van en het kwam uit de lucht. Tot nu toe 9 mm in de regenmeter na 36 droge dagen. De buien en het onweer kwamen vanuit Frankrijk.

Paula 2023-06-20 22:00:14
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.