Beziers

Frankrijk, Béziers

Vandaag bezoeken we Beziers. Een oude gezellige en drukke stad. Eerst 7km vlak en dan over ongeveer een kilometer 70m omhoog naar het oude centrum.

Om 12 uur is het al weer 30 graden en dan zoeken we de camping weer op.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Jeetje wat zien jullie toch veel! Die overdekte hallen met winkeltjes zijn zo sfeervol, net als de plekken waar brocante te koop is! Om hebberig van te worden! Groetjes Frances

Frances 2023-06-17 14:33:44

Hallo, zijn jullie ook naar het stierengevecht geweest stierengevecht-coloseum? Hoe heet dat ook weer? Wij waren er ook eens, maar natuurlijk niet naar zo'n stierengevecht. Ik weet niet of ze in Beziers nog siterengevechten houden. Ik hoop maar van niet. Maar het gebouw was zo groot....ik was best onder de indruk. Verder is het een mooie stad. Het was er wel erg warm, vond ik. Herman is je kneuzing al over?

ellen 2023-06-17 17:32:10

Je raakt ook nooit uitgekeken in Frankrijk .Wat een mooie kerken weer in Franse stijl.!!!Die overdekte markt lijkt wel een beetje op de markt in Rotterdam, met veel groenten enl ekker eten. Hopenlijk is de linker enkel inmiddels wat dunner geworden.

Ingrid 2023-06-17 20:05:51

Wat een mooie serie alweer. Een prestatie met deze hitte om dit te doen. Kunnen jullie het in de middag bolwerken bij de caravan met de ventilator als hulpmiddel?. Groet van ons.

Gosse en Marijke 2023-06-17 21:39:20
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.