Groteborg - Oslo

Noorwegen, Oslo

315 km rijden we in noordelijke richting en staan nu in Oslo, Noorwegen. Later deze week komen Willem Alexander, Maxima en Amalia hier ook naartoe. Wij houden en plekje voor ze vrij als wij dan met ze mee mogen naar het verjaardagsfeestje van de Noorse Prinses Ingrid Alexandra.

Bij de Noorse grens mochten we gewoon doorrijden. Ik had dus best een voorraad bier mee kunnen nemen 😥. Als je gepakt wordt is de boete €700.

De camping ziet er goed uit. Ruime plaatsen en mooi sanitair. Wel een beetje belachelijk dat ze voor €45 per nacht niet voor goede WiFi kunnen zorgen.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Allereerst hartelijk dank voor de stoomtreinen, wat een prachtige machines. Zweden en Noorwegen zijn van een natuurlijke schoonheid. Oude - en nieuwe steden, lekker rustig op het platte land. Dat ze geschikt zijn voor de Navo is een zekerheid, denk aan het viking verleden, die zaten overal. Ijsland, Ierland en Engeland waren eeuwenlang kolonies. De drone is ook een succes. Tot de volgende keer!!

Gosse en Marijke 2022-06-13 16:09:42

Ooooh, Oslo, leuk! Daar ben ik ooit maar 1 dag geweest en heb toen op z'n Amerikaans een tour gemaakt met een bus, Oslo in 3 uur. Echt de moeite waard om nog eens naar toe te gaan dus. Dure camping, maar alles is daar duur toch? WiFi slecht is wel erg vervelend.

Paula 2022-06-13 16:10:02

Mooi land, mooi weer,wat wil je nog meer? Groeten aan Willem Alexander en Maxima en Amalia. Groeten, Frances

Frances 2022-06-13 16:52:53

Wat een afstanden! Jullie zijn echte globetrotters. Wij zijn hier weer in Nederland en genieten van julie verhalen. Dank en veel plezier.

Ellen 2022-06-14 09:32:41
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.