De Goorn

Nederland, De Goorn

Slecht weer vandaag. We hebben tot drie uur gewacht op droog weer. Dat kwam niet. Hebben toen de beoogde fietstocht maar met de auto gedaan.
Hoogtepunt was een bezoek aan de LIDL waar we allemaal lekker dingen hebben gekocht waar we nu van gaan genieten. In de caravan en met de kachel aan.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Inderdaad rot weer! Maar creatief om met z’n viertjes bij Lidl lekkere dingen te halen en dat gezellig in een warme caravan te verorberen. Het is de kunst toch de slingers op te hangen! Wij hadden gisteren enorm geluk, dat we in Amsterdam zulk prachtig weer hadden, niemand kan die dag meer van ons afnemen. Groeten voor jullie vieren! Pieter,Frances

Frances 2021-05-08 17:53:12

Hier was het ook regenachtig. Bij jullie lijkt het erger. Morgen een mooie dag. Dus dubbel genieten! Mooie foto's bekeken. Vogelboek erbij gehaald. Nog niet gevonden. We houden het maar op een vreemde vogel!

Gosse en Marijke 2021-05-08 17:59:53

Wat een weer! Blij met auto en caravan.

Paula 2021-05-08 18:02:17
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.