Meerssen

Nederland, Meerssen

De zon komt er af en toe door en de temperatuur is beter dan de afgelopen dagen. We fietsen door het mooie landschap naar Meerssen waar een prachtige Basiliek staat.

36 km.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Plenty kastelen en kerken in het Limburgse land! Zijn die witte vogels reigers of ooievaars? Die zwarte zwaan is uniek zeg! Prachtig! Jullie zaten op een bankje met rijstevlaai, wij zaten ook op een bankje in Amstelveen met een cookie caramel ijsje! Kochten daarna 2 gebakjes bij de bakker, een mens moet toch wat in deze barre tijden? Wij gaan er net als jullie effe dik tegenaan! Hoe leuk kan je het maken? HEEL LEUK! Veel groeten, liefs P&F

F&P 2020-10-22 15:34:32

Het zijn Reigers. De bakker in Meerssen had een persoons rijstevlaaitjes. Heerlijk. En zo zorgen wij, enj ullie ook, goed voor ons zelf

HermanZ 2020-10-22 16:24:23

Kastelen en vlaaien gaan goed samen, ik bedoel samen met jullie! Geniet en denk niet aan de komende lock up of down.

Ellen & jan 2020-10-23 15:09:05

Wat een mooie afsluitende dag, prachtige kathedraal vanbinnen . Wonderschone natuur in het Limburgse land en een gezellige barbecue! Genieten jullie er maar lekker van, morgen sterkte met de terugreis!

ingrid 2020-10-24 12:37:39
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.