Bremerhaven

Duitsland, Bremerhaven

(Helaas is er wat mis gegaan met de tracking waardoor de route niet zichtbaar is. Zal eens met pindat gaan overleggen wat er mis gaat.)

Vanmorgen vertrokken we, met windkracht 5 tegen, naar Bremerhaven. Via de alter postweg. Een mooie route, waar vroeger de postkoets van Cuxhaven naar Bremerhaven over reed, maar we kennen wel betere fietspaden.

De stad is zeker de moeite waard. Een leuke binnenstad, gezellige visserijhaven en dan de enorme overzeehaven.

Er worden hier heel veel nieuwe auto's verscherpt en dat zie je.

Terug langs de kust. Een heel goede fietsroute en met wind in de rug en in het zonnetje was het genieten.

Er was veel te zien dus ook wat meer foto's.

64 km.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Prachtige foto’s! Bremerhaven is een imposante stad, zonder grote groepen flanerende mensen! Wij vragen ons af waar al die auto’s heen gaan? Door Corvid zal de autoverkoop behoorlijk stagneren. Er wordt veel reclame gemaakt voor die hybride auto’s, maar wij blijven nog effies tevreden in onze oude auto’s rijden. Zo’n luxe cruiseschip vaart nu toch niet? Al die schepen liggen of in de havens of voor anker langs de kusten. Een triest gezicht. Wij wensen jullie drietjes een fijn weekend toe, Hartelijke groeten P&F

Frances 2020-09-24 20:57:11

Amerikanen zijn gek op Duitse auto's en blijkbaar loopt dat nog. Het cruiseschip was er voor onderhoud.

Hermanz 2020-09-24 21:25:50

Beste Herman Nu je dit leest, denk ik dat je lekker warm bij Bij je eigen centrale verwarming zit . op pad te sturen en heb ik .Het meeste ging over Bremerhaven en dat kwam mij bekend voor. Ben zelfs nog in die oude onderzeeer geweest. . Dan was de onderzeeer in den helder een luxe hotel. Veel plezier daar en een groet van a Klaas.

Klaas 2020-09-25 15:58:44

We keken weer met plezier naar jullie mooie foto's. Gosse kreeg reuze zin in die braadworst met een reuze pils ernaast. Lieve groeten vanuit Blaricum.

Gosse en Marijke 2020-09-25 16:09:16
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.