Beckerwitz - Schwaan

Duitsland, Schwaan

We hebben ons 70km oostelijker verplaatst. Een rustige camping aan een meer/rivier.
We hadden eigenlijk wat meer aan de kust willen staan maar alle campings zijn daar volgeboekt. De Duitse grijze kolonie heeft blijkbaar ook hun vakantie naar september verschoven.

Om 10 uur reden we weg, om 11 uur op de nieuwe camping en om 12 uur stond alles en konden we aan de koffie.

Harm had met de motor wat sightseeing gedaan en kwam om 12.40 uur aan.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wij zijn zeer onder de indruk van jullie mooie caravan en voortent! Behoorlijk riant, dat is ook van jullie gezichten af te lezen, een welverdiende kop koffie, na de lange rit, met een big smile. De campingsite is ruim bemeten, goede plek zeg. Wij zijn vaagjes een vacantie aan het plannen om een treinreis te maken door Noord,West Schotland, volgend jaar. Hoe landelijker en eenzamer hoe beter! 🚂🛳⛰ Overnachtingen in simpele drie sterren hotelletjes. Alles valt en staat met Corona, maar we zien het wel en houden de situatie scherp in de gaten. Alleen de voorpret is al 😁 😃 leuk! Wij wensen jullie drietjes goede dagen toe, Groeten Pieter, Frances

P&F 2020-09-08 16:41:19
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.