Beetje Sightseeing

Portugal, Albufeira

Wakker worden met mooi weer, beter is het toch niet....Sandra en ik gaan richting de Apolonia om het ontbijt te verzorgen en nog even een kaart op de bus te doen. We beginnen bij de drankafdeling om eerst eens vol verbazing naar alle dure flessen te kijken en er foto's van te maken. We nemen een aanbiedinkje mee. Ook nog even broodjes en heerlijke vleeswaren uitgezocht.

Ontbijtje bestaat vandaag uit broodjes, omelet gemaakt door Willem en versgeperste sinaasappelsap van Robin. Nou,wie maakt ons wat! Daarna nog even bijkomen bij het andere zwembad. Ook weer zo'n lekker plekje. Hoezo zijn we lui? Dus toch ook maar wat gaan doen. Naar Albufeira dan maar. Onderweg even stoppen om sinaasappels te kopen. Dan kan Ro elke ochtend even verse sap persen voor het ontbijt. 3 zakken voor 5 euro. Moet kunnen toch?

Na 20 rondes door Albufeira te hebben gereden, komen we aan bij de parkeergarage. Eerste stop is Rock cafe waar we in de schaduw mensen gaan kijken. Natuurlijk ook even slenterend langs winkeltjes en Sandra en ik nemen de roltrap omhoog terwijl de heren gebruik maken van het happy hour. Tegen het eind van de middag terug naar de Quinta om nog heerlijk bij het zwembad te zitten. Geestelijk voorbereiden op het eten.

We eten bij O Ribeiro. Een plaatselijke eettent waar voornamelijk Portugezen zitten te eten. Lekkere Meat kebab spiezen voor Sandra, Willem en ondergetekende en een Portugese steak voor Ro. En die worteltjes met knoflook!!! Niet te versmaden!!!

Het werd op een gegeven moment wel heel erg druk met Portugese werklui zodat we het toetje, een Irish coffee, bij Don Giovanni hebben genuttigd. Dit is weer aan de overkant van de Quinta.

Na weer een zonovergoten dag met een temperatuur van, op een gegeven moment,32 graden, vallen we lekker in slaap. Op naar weer een mooie dag.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Leuke foto's en geniet van het mooie weer daar. Hier is het koud regenachtig geen zon

Jetty 2024-04-17 16:01:41
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.