Hoover Dam, Las Vegas

Verenigde Staten, Las Vegas

2 juli 2014


Spullen ingepakt, kampeerspullen bij receptie afgegeven, lege auto, nog even een broodje bij Subway en dan onderweg richting Las Vegas met een stop bij de Hooverdam. Wat een gigantisch groot ding is die Hooverdam. Bijzonder om te zien. Ook heel erg warm. We hebben de expositie bij de visitorcenter gezien en daarna even over de dam gelopen. Ijsje gegeten en Jacco heeft vanaf de hoge brug foto's gemaakt. Weer op weg richting Las Vegas. Even langs de Walmart om de laatste inkopen te doen. Ook nog even naar de Sketchers outlet, schoenen kopen. Omdat het bijna 4th of july is is het tweede paar de halve prijs. Inkopen doen dus. Ook mijn favoriete pantoffels waren met 70 % korting. Direct maar twee paar. Om 4 uur komen we aan in ons hotel Stratosphere. Voordat je ook maar bij de receptie van het hotel komt moet je eerst een groot casino door. Wij zitten in de noordvleugel op de 19e verdieping. Alle spullen uit de auto want de koffer moet vol! Jacco gaat de toren in om van boven foto's te maken over Las Vegas. Ik ben ondertussen met spacebags Jacco's slaapzak aan het insealen. En het past in de koffer. Na heel veel moeite en schoenen in de handbagage kan alles mee. We gaan met de monorail naar het midden van de strip en we lopen door het Venetian. Het is bloedheet, later blijkt rond de 45 graden. Na heen en weer te zijn gelopen gaan we met de monorail terug. Eten in het hotel, all you can eat! Voor Jacco paradijs dus. Daarna nog even gokken. Niks gewonnen dus. En douchen en slapen. Vroeg op want we gaan naar huis.


3 juli 2014


Kwart voor 8 weg, auto ingeleverd bij Alamo, inchecken bij United, door de douane, even ontbijten en de laatste dollars weggokken. Dachten we........laat Jacco nu ineens winnen....en hij tikt toch maar mooi $ 150,00 af. Vlucht gaat goed. We komen op tijd aan in Chicago. Hup in ons volgende vliegtuig. Ook die vlucht gaat goed. Om half 10 op Schiphol. Mooi op tijd. En toen kwam de trein.....niet. Vrachtwagen op het spoor. Omreizen via Leiden naar Utrecht, dan Zwolle naar Kampen zuid. Het was een bijzondere vakantie met alle uitersten qua weer en omgeving. We zullen nu de foto's gaan bekijken en nog even na gaan genieten. En daarna plannen maken voor de volgende vakantie!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.