Ontdekkingsreis......

Spanje, Costa Calma

Om 7 uur wakker door de wekker. Hij stond nog niet goed. Het is hier een uur vroeger dan in Nederland. Foutje, bedankt! Wel goed geslapen na onze cocktail. Even rustig wakker worden. Om half 9 richting ontbijt en daarna maar even richting strand lopen, en lopen, en lopen en lopen. Het kaartje wijst toch echt de weg aan die we nu lopen. De Spanjaarden zien het toch iets anders. Na een heel eind gelopen te hebben komen we bij een shopping center en zien we in de verte water. Dan maar even winkeltjes kijken. We blijken een aardig eindje uit de richting te zijn van waar we heen zouden gaan, maar we hebben onze wandeling in ieder geval gehad. Bergje op, bergje af. En dat met Peggy en haar kunstknie!

Bij een surfbar lekkere cappucino gedronken en de berg afgedaald richting strand. Veel windsurfers gezien (op afstand dames) en Peggy de berg weer op gesleept. Deze afdaling was een beetje teveel van het goede maar op de rechte weg gaan we weer met goede moed vooruit. We weten ondertussen waar we zitten maar het is praktischer dat we een auto gaan huren. Teruglopend kwamen we er achter dat onze strandafslag lang niet zo ver was. Dat weten we voor de volgende keer.

In het hotel aangekomen willen we een auto huren. Blijkt de beste man al lang weg te zijn en pas maandag weer terug te komen. Sjonge, kunnen we weer op pad! Eerst maar even gelunched. Paella vandaag. En daarna op de bedjes bij het zwembad bijkomen. Het waait ondertussen heel erg. Maar eigenlijk is het wel lekker want in de zon is het best warm.

We lopen terug naar onze strandafslag waar ook een aantal autoverhuur bedrijven zitten. We regelen een autootje die morgen bij het hotel wordt afgeleverd. En daarbij ook maar even een jeepsafari omdat er een gedeelte is waar je niet kan komen met een gewone auto. Die staat maandag op de planning. Terug in het hotel maken we ebruik van de All Incusive formule en nemen we een fles met een blauwachtig mousserende wijn mee en wat honingrum. Dat doet iedereen hier dus we passen ons snel aan. Daar zitten we nu met wat chips te rusten op ons eigen terras en schrijf ik dit verslag. Straks weer eten en vanavond is het tijd voor de bingo! Maar zien hoe dat weer afloopt. Tot morgen lieve kijkbuiskinderen!

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Leuk verhaal. Had vantevoren eerst gekeken waar en hoe ver het strand van het hotel afligt.. Denk om je vriendin met haar kunstknie dat zij niet ver kan lopen. Anders ligt zij halverwege de week plat op bed.

Jetty oosterom 2016-04-08 19:18:30

Hebben we natuurlijk ook gedaan. We gaan al 30 jaar samen op vakantie.

Christel 2016-04-08 20:29:47

Ziet er heerlijk uit! Maar uhh waar zijn nou die surf dudes?? Hahaha!

Nicole 2016-04-09 10:29:06

Zou ook weleens all inclusive willen verblijven. Lekker relaxed. Ga jij nog een dag kite surfen Chris??

Victor 2016-04-11 19:53:48
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.