Boodschappen en beach!

San Marino,

Zoals de titel al zegt, boodschappen gedaan en daarna naar het strand. Halverwege in Le Befane wat souvenirs gescoord en hup, naar ons favoriete strandje. Er was nog een parkeerplaats over en omdat het zo warm was, snel dippen in de zee. Ook nog even wat nieuwe schelpen voor mijn verzameling gevonden en dat was het zo'n beetje. Gewoon even rustig aan. Je vooral niet druk maken met deze temperaturen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Hallo lieverds, hier was het ook weer heet. Maar vanaf 16.00 uur vanmiddag nood weer. Bij Geestmerambacht, was ik met Sky en Dean om te zwemmen, water was warm hebben ze een uurtje kunnen doen. Toen kwam een medewerker van het gebied om de mensen te vragen naar huis te gaan met de kinderen, was code oranje, met hevige onweer onder weg. Het rommelde al. Nu waait het heel hard. Mag van mij wel even hoor...... 😙😙😙

hanny 2017-06-22 22:19:44
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.