Heerlijk!!!

Portugal, Loulé

De reis naar Portugal ging voorspoedig. Na 3 uur landen we op Faro en kan het feest beginnen. Het was eigenlijk al begonnen maar goed...we lipen naar het busje die ons naar de afhaal van de huurauto brengt, ook dit gaat voorspoedig. Terwijl Sandra en Willem de auto regelen, zitten Robin en ik in het zonnetje. Heerlijk warm en dat al zo vroeg in de morgen.

Eerste stop is Apolonia. Daar gaan we ontbijten. Toast met roerei en bacon voor de heren en ondergetekende. Sandra heeft avocado met roerei. Koffie en een versgeperste sinaasappelsap erbij...verwennerij zeg.

Op naar Quinta dos Amigos. Onze verblijfplaats voor de aankomende 10 dagen. De poort gaat open....een oase van bloemen,kleur en leuke appartementje ligt voor ons. Wat een geweldige plek! Sandrien heet ons welkom met de mededeling dat we een upgrade hebben gekregen en we al meteen in het appartement kunnen. Nummer 8. Trapje op..en daar zijn we. Zo leuk! We installeren ons een beetje in onze slaapkamers. Sandra en Willem de achterste slaapkamer met badkamer en suite. Robin en ik de voorste met ook een eigen badkamer. Wat een luxe. Heel veel verschillende terrasjes en uitzicht over de omgeving.

Volgende stop...de markt in Loule. Zo zeg, wat een Christel walhalla. Allemaal kraampjes met kruiden, vis,vlees, groentes etc. Helemaal mijn ding. We kopen ook wat dingen in de keramiek zaak. Zonnebloemen!! Na rond te hebben gewandeld is het tijd voor lunch. We strijken neer bij een klein tentje. Een fles groene wijn erbij en voor Sandra icetea manga. Allemaal hapjes erbij en wij zijn content. Heerlijke vakantie tot nu toe.

Boodschappen bij de Lidle en dan eindelijk de middag bij het zwembad. Het is ook hier zalig. Even plonsen in het water. Willem lag er al in. Robin heeft moeite om door te komen. Dat heeft best lang geduurd. Sandra heeft er nog langer over gedaan maar uiteindelijk allemaal in het water geweest en verbrand op de zonnebedjes. In de avond naar het restaurant aan de overkant van de weg. Don Giovanni. Zo lekker gegeten. En daarna was het echt tijd om te gaan slapen. Een mooi end van een heerlijke dag.

Nu zondag. Lekker geslapen. Bakkie koffie en Willem heeft broodjes en ham gehaald. Pastei de nata erbij en nu bij het zwembad verslag maken. Het kan bijna niet beter

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Groene wijn???

Moniek 2024-04-19 13:01:39
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.