En nog meer rust

Frankrijk, Castex-d'Armagnac

Vandaag niet veel anders dan gisteren. Nog steeds relaxen. Willem duikt meteen de hangmat in. Uitkijkend over de landerijen waar een boer aan het spuiten is en die met zijn spuitmachine zo dicht langs de hangmat komt dat hij toch maar even op staat om te kijken of het wel goed gaat. Gelukkig maakt hij een bochtje om ons heen en gaan we verder met de kofffie. Eén wijziging vandaag, we gaan uit lunchen in Nogaro. Op de heen en terugweg komen we langs velden vol met zonnebloemen en wijnranken. De zonnebloemen zijn ook de reden dat we in deze periode in Frankrijk zijn.

We hebben een heerlijke leverpate en een coer de canard. Verwennerij ten top. Maar aangezien de temperaturen weer oplopen gaan we daarna terug en vliegen we snel naar het zwembad om af te koelen. Weer lezen en gewoon languit in de hangmat. ' s Avonds met 10 mensen aan het eten. Hierna bestudeer ik samen met Victor, een Belgisch ventje van 6 jaar, alle dieren van de wereld in een groot dierenboek. Wat weet hij al veel zeg! Gezellig nazitten en daarna dalen we weer af naar de tipi. Met de supermaan in ons zicht.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Veel plezier

Jetty 2022-07-14 12:08:22
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.