Chillen en zwemmen

Cuba, Varadero

Na een geslaagde tweedaagse excursie was het weer tijd voor een rustdag. Uitgeslapen tot half 8 en heerlijk rustig aan gedaan. Even ontbijten en eem restaurant bespreken voor de avond. Tex-Mex wordt het.

En of we niet genoeg excursies gepland hadden, er komen er nog twee bij. Naar Zapata op vrijdag en op zaterdagmiddag een kleintje naar Mazatas.

De rest van de dag was het pendelen tussen ons terrasje bij de kamer, lopen naar het strand, in de golven springen, langs het strand wandelen en weer terug om daarna nog eens dit te doen. En het eten in de Tex-Mex. Daarna hebben we in de lobby gezellig cocktails gedronken met Karin en Jan uit Veendam. Heel gezellig. Tot aan het einde...

Jan en Karin zitten in een bungalow op het terrein. Jan had al wat whiskey op dus zij gingen op een gegeven moment naar hun bungalow. Wij zouden ook naar de kamer gaan, zegt Thea...heej, waar is mijn telefoon? Het kon niet anders dat Jan en Karin die van tafel hadden gepakt. Er achteraan dus...ja, ikke want Thea moest naar de wc. Was in haar broek aan het plassen van het lachen!! En ik naar buiten...zag ze in de verte nog lopen. Gelukkig draagt mijn stemgeluid best ver dus ik riep...Jan.....heb jij een telefoon extra? Hij kwam terug lopen en zegt...ik dacht al, ik heb een stapel telefoons....het kan ook nooit normaal.

Gelukkig ging deze nacht de wintertijd in Cuba in want dat uurtje hadden we nog nodig. Zoveel gelachen nog. Zo zie je, soms is een dagje in het resort ook best leuk. Morgen Jeepsafari. Wat zal ons dat weer brengen🤣

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Een goedemorgen groet uit Noord Scharwoude meisjes. Ja heerlijk toch om een rustdag te houden. Ik verheug me iedere keer op jouw verhaal. Groetjes en weer genieten meisjes ❤🙏💖🌺🌷😍😘🌞

Hanny 2019-11-04 07:24:47

Hey dames ziet er weer prachtig uit en gelukkig hebben ze ook patat en hamburgers zie ik..

Arjan 2019-11-04 09:39:17

😁👋

Karen 2019-11-04 20:49:20

Je hebt een prettig leesbare pen Sis. Nu nog een foto van of met dikke Montecristo en ook fotoserie is af. Geweldig reisbeeldverhaal. Ga zo door. Nog veel plezier jullie!!

Victor 2019-11-04 21:12:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.