En......we're off!!!

Nederland, Schiphol

Heerlijk geslapen in het Citizen M hotel. Zeker nadat we gisteravond hebben uitgezocht dat Stef Bos in het hotel zat en dat hij met zijn vrouw en kinderen naar Zuid-Afrika zou gaan omdat hij daar een gedeelte van het jaar woont. Veel aannames en gegoogle maar toch 😉.

Om kwart voor 7 wakker en vanuit bed vliegtuigen gekeken totdat de wekker ging. Hop, naar de incheckbalie waar we snel ingechecked waren en de koffer in van die automatische bakken hebben gedaan. Door de tassencontrole waar Thea werd gecontroleerd op cocaine terwijl, bleek later, ze een flesje water in haar tas had...dus als je wil smokkelen..Thea heeft een trucje..🤣🤣🤣.

Paspoortcontrole verliep ook verbazend goed en hoppa...richting de Aspire lounge. Daar ingechecked door een gezellige man, gegeten en nu met uitzicht op de vliegtuigen en chillen....om 5 voor 12 boarden..

Boarden liep ook voorspoedig. We hebben goede plekken en hebben de eerst film al gezien en een warme maaltijd gehad. Een kipcurry en Thaise noodles. Smaakte prima.
Op dit moment hangen we ergens boven water. We koersen op Bermuda aan. Als dat maar goed gaat...wanneer is er voor het laatst iets verdwenen in de Bermuda driehoek? Als alles zo door blijft gaan dan komen we bijna anderhalf uur voor op schema in Varadero aan. Wind mee zeker 😉

Mooi op tijd in Varadero geland. Niks mis mee, anderhalf uur eerder. Ook de douane liep gesmeerd. Even fotootje maken, door de escaperoom deur naar de tassencontrole. Ook hier geen problemen. Nu nog even de koffer scoren....tsja...die van Thea stond al mooi te wachten. En het werd leger.... en leger, hasjhond was ook al weg...en geen groene appelkoffer....adrenaline begon te stromen...komen nog koffers zei de douaneman. Nou, er kwam dus niks. Thea maar richting Tui want het zag er niet goed uit. Er kwam een doos de band op en.....zag ik het nou goed....een groene schim.....jaaaaaaa, mijn koffer. Een zucht van verlichting. Pfffff....we kunnen. Op naar de bus en richting Sol Palmeras. We hebben een kamer op verdieping 1. Mooi gerenoveerd met een terrasje. De eerste Mojito is een feit. Een kleine rondwandeling over het terrein en het buffetrestaurant in. De keuze is reuze.

Op dit moment zitten we aan de cocktails naar livemuziek te luisteren. Cuba.....we zijn er!!!

Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

Mooie relaxte start ondanks korte kofferstress. Enjoy. Neem wat rum!

Victor 2019-10-30 06:25:04

Nou mooi geregeld allemaal, en nu Cuba onveilig maken dames.....

Arjan 2019-10-30 07:24:45

Cuba libres! Mocht je nog ruimte over hebben in je koffer wil ik wel een fles Santiago de Cuba bruin 😬

Moniek 2019-10-30 08:04:34

Leuke foto's. Zie je al zitten aan je Mojito. Dikke sigaar erbij?

Marcel 2019-10-30 08:07:37

Wat fijn dat alles is goed gegaan, op de koffer naar dan. Maar gelukkig ook weer opgelost. Geniet er van meisjes, hier is het erg koud, 2e dag dat het vriest, maar zonnetje schijnt weer. Tot jullie volgende verhaal🤗🌞🌞🌞😘💖💖

Hanny 2019-10-30 09:45:48

🤣👋

Karen 2019-10-31 06:21:21

Veel plezier dames. In welk hotel zitten jullie?

Jetty oosterom 2019-10-31 10:00:00

Leuk verslag Christel nu lekker genieten.

Marianne van den Berg 2019-11-01 16:26:17
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.