O sole mio!!!!!

Italië, Venezia

Vandaag met de bus vanaf de camping naar Piazza Roma en met de bootjes verder. De boten worden als taxi gebruikt. We kopen een tweedaagse kaart om overal terecht te kunnen.

We beginnen op het eiland Murano, voor de kust van Venetië. Het eiland waar het Murano glaswerk wordt geproduceerd. Wat een soorten, kleuren en maten! Prachtig.

Volgende stop:
San Marco plein met zijn Dogenpaleis, Duomo Sant Marco en zijn geweldige gebouwen. We gaan in de rij voor de Duomo staan om de pracht en praal te bekijken. Je kijkt echt je ogen uit. Ook vanaf de bovenverdieping bij de paarden is het uitzicht ongelofelijk.

We lopen een route door de stad langs kerken en dure winkels zoals Chanel en Gucci. Richting de Rialtobrug. Daar aangekomen begint het te onweren en keihard te regenen. Buitje voor het stof moet je maar denken.

We gaan weer verder met de boot en bezoeken nog een aantal mooie plekken. Eten doen we in Hard Rock Cafe Venetië. Om 9 uur moe maar voldaan terug op de camping. Morgen weer maar dan samen met Klaas. Die staat met zijn caravan bij het Gardameer

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.