Oasis Park, La Lajita

Spanje, La Lajita

Goed geslapen, was blijkbaar nodig. Hup naar het ontbijt en de auto halen, tenminste, de autosleutel want hij zou bij het hotel afgeleverd worden. Na bij de vreselijk chagerijnige en onvriendelijke receptiemalloot de sleutel opgehaald te hebben, gaan we de auto inspecteren. Een klein Chevroletje Aveo. Daar redden we ons wel mee. Vandaag staat Park Oasis op de planning. We pakken onze rugzakken en gaan op weg. Zonder navigatie, maar goed, eigenlijk kan het niet misgaan.

We gaan op weg. Na een kwartier rijden zien we de afslag al naar het park. Dat is snel! We kopen eten voor de beesten. Wortels voor de giraffen en hooi voor de zebra's. Het park is mooi opgezet met veel mooie bloemen en bomen. En af en toe ook nog dieren. Er is een botanische tuin met een cactarium met 28000 cactussen van 2300 soorten en een Palmetum met 15000 palmen van 80 palmsoorten. We lopen daar de hele dag rond en gaan met de Junglebus naar de botanische tuin. Niet meer dan een grote vrachtwagen waarin je binnen 5 minuten van de een naar de andere plaats wordt gebracht. Daar aangekomen lopen we de berg op want daar is een roofvogelshow. Erg leuk. Vooral wanneer er twee vogels besluiten niet naar beneden te komen.

Na een lange dag komen we terug in het hotel en neem ik nog even een duik in het zwembad. De wind is weer stevig aangetrokken dus ik ga in het overdekte zwembadje liggen. Nog even op de strandstoelen en daarna omkleden voor diner. Weer een geslaagde dag!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

zo'n tuin kom je vaak tegen op Gran Canaria, Mallorca, Tenerife..., maar blijven altijd leuk en heel mooie plantensoorten.

jetty oosterom 2016-04-10 19:24:38
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.