Reisdag en visite!

Frankrijk, Quineville,Chateau de Quineville

Vanmorgen na het ontbijt hebben we afscheid genomen van het Chateau de Quineville en Laetitia. Afgesproken dat we nog even contact houden. Je weet het nooit😉. Na hier 5 nachten te hebben vertoeft, gaan we nu verder met onze tour.
We gaan op weg naar Cherence le Roussel. Daar zitten we één nachtje in gite
Le Clos de See.

Waarom daar zul je je afvragen, gewoon omdat het kan en omdat we vanmiddag op bezoek gaan bij René, een vriend van Willem die hier vlakbij in een vakantiehuisje zit.

De gite ligt in een prachtige omgeving op een heuveltje met grote tuinen erom heen en zelfs een beekje. Echt prachtig. Het is compleet met zelfs een keukentje en overdekt terras. Zelfs met de regen die we hier af en toe hebben kunnen we heerlijk buiten zitten. De temperatuur is prima.

Voordat we weer op pad gaan zitten we aan een bakkie koffie met een stroopwafel. Tenminste,ik wel. Willem legt hem op zijn kopje om warm te worden en ineens is ie verdwenen. Tsja, het kan smelten he?

Rond half 3 rijden we richting La Goupilliere. Daar is de vakantiewoning van René en Chantal. Na wat gedronken te hebben gaan we richting de Lidl voor de boodschappen voor de barbeque. We slaan een berg barbequenenodigdheden in en dan gaan de heren fikkie stoken.

Willem is de barbequemeester. Heerlijk gegeten en na een bakje koffie gaan we weer richting de gite. Morgen weer een reisdag. Lekker op tijd rusten dus.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Ziet er goed uit 👍👍

Chris 2023-07-24 22:21:31
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.