Zondag, visitedag

Frankrijk, Quineville, Château de Quinéville

De titel is misschien iets bijzonder. Maar nadat we ontbeten hebben en onze koffers bij de receptie achter hebben gelaten omdat we van kamer moeten wisselen, gaan we op pad.

En waar gaan we dan heen? Eigenlijk een beetje terug richting het begin van onze reis. Honfleur. Ron Kooij, een vriend van Willem, staat hier met de vrachtwagen, vanaf de boot uit Engeland gekomen en heeft een stopdag. Vanaf Quineville ongeveer anderhalf uur rijden. Aangezien het druilerig weer is, waarom niet. We gaan op visite!.

Aangekomen in Honfleur hebben we Ron snel gevonden. Willem brengt eerst ondergetekende naar het centrum en daarna haalt hij Ron op. Er gaan maar 2 mensen in de Ford.

We gaan op zoek naar een terras. Ron heeft goede ervaringen met L'Albatros. Daar is plaats dus strijken we neer. De heren hebben een bierdrinkdagje. Ik maak nog even een rondje door Honfleur maar ben net op tijd terug voor de regenbuien. Het weer is niet best maar we zitten. De heren kletsen elkaar de oren van de kop en ik kijk ondertussen naar de Formule 1 race in Hongarije op de telefoon van Ron. Om half 6 lopen we terug naar de auto. Ik rij terug en aangezien ik even moet wennen aan de auto wil ik dat wel bij daglicht doen. Nou, rijden ging goed maar wat een noodweer onderweg zeg!! Erg heftige regenbuien, niet normaal. Maar hoe dichter we bij Quineville kwamen, hoe beter het weer werd.

Meteen doorgereden naar Restaurant de La Plage om nog wat te eten en nu in onze nieuwe kamer voor 1 nacht. Kamer 30. Een heel ander soort kamer maar wel mooi. Morgen uitchecken en weer op pad. Dat wordt weer een visite. Morgen hier meer over.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Echte F1 fan.......toppie!!!

Linda 2023-07-23 21:29:18

Geen toetjes meer voor Willem de laatste paar dagen? Jazeker wel. Vergeten foto's te maken🙈🙈

Moniek 2023-07-23 22:33:16

Ziet er goed uit 👍👍

Chris 2023-07-24 00:36:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.