Mallorca, All Inclusive??

Spanje, Calas de Mallorca

Het verhaal begint bij de voorbereiding. Verrassingsreisje waarbij je niet vantevoren weet waar je heen gaat. Voor ons word het Mallorca. En ook nog all inclusive. Dat hebben wij nog nooit gedaan. We zullen dus zien of dat wat voor ons is.

We vliegen om half acht 's avonds en komen om tien uur aan. De huurauto ophalen, uurtje rijden en dan uitrusten bij hotel Samoa in Calas de Mallorca. Natuurlijk probeer ik iedereen op de hoogte te houden van onze avonturen!

En voor alle volgers....een aantal heeft een mail gehad om zich aan te melden voor deze nieuwe site met mijn verhalen. Voor andere belangstellenden....meld je aan als volger en je krijgt automatisch bericht....voor mijn facebookvrienden....ik deel gewoon weer via facebook!!!

Schiphol, 10 voor 7. De reis begint goed. Uur vertraging. Dat houdt in een uur later aankomen, na 11 uur is het loket van de autoverhuur gesloten. ...zucht....Bellen met Mallorca dus maar. Voor 40 euro extra blijven ze op ons wachten. Aangezien we weinig keus hebben, vooruit dan maar weer. Het wordt nachtwerk voordat we in het hotel zijn.
Maar we hebben vakantie, dus we maken ons niet druk. We hebben vanmiddag al Zweedse ballen op bij de Ikea dus we kunnen er tegen! Tot morgen!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Ik ben heel benieuwd waar jullie terecht komen schat!!!!!!!!!!! Goede reis xxx

Hanny 2014-10-06 19:00:17
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.