Shoppen en strand

Italië, Miramare

Na de grote insectenjacht van gisteravond, vakkundig uit de tent geslagen door Jacco, inclusief een, naar zijn zeggen, de grote van een tarantula -achtige spin, was het weer zonnig vanmorgen. Aangezien de koelkast leeg was, eerst maar eens naar de Conad.

Met de boodschappen in huis is de volgende stop het strand bij Miramare. Een strandje waar je geen bedjes hebt en gewoon met je eigen stoeltje aan het water kan zitten. En het water is gewoon warm! Heerlijk! Briesje erbij en het is goed uit te houden. Op de bellende Italiaanse buurvrouw na die gewoon 3 uur heeft zitten bellen. En nogal luid en met gebarentaal.

Terug bij de tent rustig aan even een antipaste gegeten. Stukjes salami en watermeloen. Douchen en op naar het restaurant. Jacco een mixed grill en ik een pizza. Jaja, we hebben het niet makkelijk hier!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Ziet er leuk en goed uit, de pizza ook........fijne dag, hier is het ook weer warm, maar begint te betrekken......😎😎😎💋💋💋

hanny 2017-06-15 12:37:16
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.