San Marino, oude stad deel 2

San Marino,

Aangezien we vorige week niet alles hebben gezien en nog niet optimaal gebruik van onze combinatiekaart hebben gemaakt, gaan we vandaag weer naar De Oude Stad. De buskaartjes zijn al gekocht en om 10.08 gaat onze bus. Het belooft weer een warme dag te worden.

De bus is maar 5 minuten te laat. Aangekomen in de oude stad lopen we eerst richting toren 3. Daar kun je niet in maar je moet toch op zijn minst bij alle torens zijn geweest. Het is een fikse klim omhoog en de temperatuur loopt op! Niet alleen buiten maar ook van ons! Daarna langs de torens naar het begin en gaan we het Staatsmuseum nog even binnen voor de archeologische vondsten en het kerkmuseum. Daar werden we ongeveer weggekeken dus snel weer weg. Nog even lekkere broodjes gekocht voor tussen de middag en hop, de bus weer in naar de camping.

Na de lunch met de overheerlijke broodjes gaan we richting ons strandje. Ik heb mijn schelpenverzameling weer aangevuld. Avondeten bij het restaurant op de camping. Heerlijk gegeten en met een volle buik dalen we weer af naar de tent.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Weer mooie plaatjes en mooie schelpen meis....💋💋

hanny 2017-06-21 20:47:32
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.