Afrikaanse markt , strand en rondrit naar Jandia en Morro Jable

Spanje, Morro Jable

Zondagmorgen. Als dode vogeltjes geslapen. Na het ontbijt vertrekken we richting de Afrikaanse markt. Het is erg bewolkt, maar dat wordt vanzelf beter. We slingeren ons langs de verkopers en aanschouwen hun waar. En we kopen eigenlijk bijna niks. Iets heel kleins. Wel drinken we zalige cappucino en op dat moment breekt de zon door. Heerlijk!

Terug naar het hotel en op weg naar......weten we nog niet precies. Maar richting Morro Jable want daar stopt de geasfalteerde weg en kun je alleen met een 4 WD verder. Dat is morgen aan de orde.

We komen bij een afslag die redelijk vlak loopt. Peggy kan namelijk niet makkelijk afdalen naar het strand. En ja hoor! Hier zitten windsurfscholen en stikt het van de kitesurfers. En er is een trap naar beneden. En dat kan Peggy wel! We gaan op het strand zitten genieten van de zon en alles wat er om ons heen gebeurd. Het is een breed strand wat in stukken is verdeeld. Zo heeft iedereen zijn eigen stuk. Kitesurfers rechts van ons. Windsurfers links van ons en wij bij het zwemgedeelte. We zitten hier een uurtje en gaan dan weer op pad. We stoppen in Jandia om te lunchen op een terras. Het is er erg rustig maar met uitzicht op een natuurgebied en daarachter de zee is het niet vervelend om daar te vertoeven.

Na de lunch op weg naar het punt waar je niet verder kan. Wij rijden naar de haven van Morro Jable. Daar aangekomen kun je al zien dat het landschap erg ruig wordt. Dat belooft wat voor morgen! We maken foto's en gaan richting de winkeltjes. Tenminste, dat dachten we. We komen in een woonwijk met eenrichting straten. Dat is het de kunst om weer het doolhof uit te komen. Met afdalingen van ruim 14 % en een mini autootje. Maar zoals gewoonlijk vinden wij onze weg terug en komen we bij de winkels uit en bij de vuurtoren. Nog een stukje wandelen en dan op huis aan.

Bij onze mini markt even wat eten voor morgen gehaald want we moeten vroeg weg. Om 10 over 8 staat de jeep voor. Laters!!!

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Heel veel plezier morgen!! Jullie vermaken je prima zo te lezen!

nicoles.vakantie 2016-04-10 19:41:38

ziet er weer mooi uit, leuk verslag! veel plezier nog dames!!!

miranda 2016-04-11 07:23:56

Dus Nicole krijgt wel een foto van surfdudes en ik geen één van surfbabes? :) Veel plezier nog! Ziet er mooi uit!

Gérald 2016-04-11 08:30:19

Leuk verslag jullie vermaken je prima . Geniet er nog heerlijk van fijne vakantie 🌞🏄🍸☕🌴

Matthijna 2016-04-11 09:31:44

Leuk om te lezen !! Heel veel plezier nog 🌞

Diana 2016-04-11 11:58:54

Wat voor goggomobiel rijden jullie dan in??

Victor 2016-04-11 19:41:37

Op de foto's en via overzicht reisverslag al alle antwoorden...... Eerst kijken dan vragen gaat weer op..... Sorry

Victor 2016-04-11 19:44:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.