Heartbreak Hotel

Nederland, Oosterend Terschelling

Er staat een straffe oosten wind...toch gaan we er op uit. Fietskar voor Skip er weer achter en hoppa!!! De Boschplaat en Heartbreak Hotel zijn de doelen.

We fietsen richting de Boschplaat. Ook op zoek naar het startpunt voor morgen wanneer we de Dark Sky tour gaan doen. Nadat we deze gevonden hebben fietsen we in turbostand richting de zee. Nog even lekker over het strand.

Daar aangekomen klimmen we naar het uitzichtpunt. Uitzicht is geweldig maar we worden compleet gezandstraald. Ach, we kunnen wel tegen een stootje.

Na een rondje strand met een dolle Skip, gaan we lunchen bij het Heartbreak hotel. Helemaal in oude stijl ingericht. Erg leuk.

Het zonnetje komt er een beetje door en met de wind in de rug vliegen we bijna richting Lies. De kaas is op. Dus naar de Spar.

Thuisgekomen Skip weer languit op de bank en Thea en ik lopen nog even naar de Schapenboerderij. Met verse schapenkaas gesealed in de tas en een stukje voor bij de borrel, gaan we weer terug. We gaan eindelijk de Kolonisten van Catan spelen. De kaartversie wel te verstaan.

Uren later is het spel afgelopen en fietsen we richting Midsland naar het wapen van Terschelling voor Schnitzels. Uiteindelijk neem ik het dagmenu met braadworst en Thea een schnitzel.

Om half 9 terug. Bekaf door alle frisse lucht. Hessel halen we vandaag niet. Wel het bubbelbad.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Mooie foto's meiden, en Heartbreak hotel is zo leuk.....en Skip geniet ook straks moet hij weer hele dag binnen.....zal wennen zijn. Geniet nog maar even, 💋❤💋🌞😎

Hanny 2018-04-13 21:55:03

Leuk weer een reisvetslag van je te lezen. Too long time no seen. Geniet volop verder sis.

Victor 2018-04-13 22:35:00

Leuk om te lezen wat jullie zo allemaal doen. Goeie terug reis.

Marianne van den Berg 2018-04-13 23:03:26
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.