De terugreis

Frankrijk, Rott

Aan alles komt een eind. Zo ook aan deze vakantie. Na de koffie pakken we alle spullen weer bij elkaar en stappen we in de Chevy voor de laatste 658 kilometer naar Weesp. Morgen komen daar nog wat kilometers bij voor mij maar eerst deze afstand.

Het grootste deel loopt door Duitsland. Dat is de kortste route. We laten de Duits uitziende huisjes in Frankrijk achter ons en de lange rit begint. We vorderen gestaag. Rond de middag verorberen we nog een lekkere Duitse bockworst en in de koelbox hebben we nog worstjes en gekookte eieren voor onderweg.

Halverwege in Duitsland krijgen we even een plaatselijke bui. De eerste regen sinds ruim 2 weken die we zien. Het blijft evengoed warm. Tijdens de rit repareer ik nog even een stekkertje voor de box zodat we weer geluid via het boxje hebben. En rond 6 uur komen we aan in Weesp. We laden spullen van Willem uit en mijn "dagtasje". Ik moet morgen immers nog door naar Appelscha.

We nemen nog een wijntje en daarna gaan we samen met Sandra nog wat eten bij de Italiaan. Moe maar tevreden gaan we slapen. Morgen nog een klein stukje.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Leuke reisverhalen. WELCOME HOME

Jetty 2022-07-21 14:52:57
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.