Barceloonnnnaaaaaaaaaa!!!!!!!

Spanje, Barcelona

Vandaag staat Barcelona op de planning. Gewoon een dagje rondkijken. We zijn er al eerder geweest dus we hoeven ons niet te haasten. We gaan met de trein vanaf Torredembarra naar Barcelona Passage de Gracia. Ongeveer een uurtje met de trein. Daar aangekomen stappen we uit op de plaats waar de vorige keer een van onze groepsgenoten met scooter en al de metro in reed. Vlak voor het Gaudi huis. Weer mooi om te zien. Maar eerst maar eens richting de Sagrada Familia lopen om te zien of ze in de afgelopen jaren flink gewerkt hebben aan deze kathedraal. Het is zeker een half uur lopen en onderweg halen we een ijsje als verfrissing. En ja hoor! Ze zijn zeker aan het werk geweest. Er zijn een aantal nieuwe stukken bijgebouwd. Zal hij dan toch eens af komen? Na rondom gelopen te hebben, een selfie te hebben gemaakt, nemen we de metro naar Placa de Catalunya. Daar krijgen we een kortingsbon voor het Hardrock Cafe en we lopen daarna over de Ramblas naar de haven. Een kleine zijstap naar de markthallen en door richting de haven. Een rustpuntje is op zijn plaats dus maken we een boottochtje van 40 minuten door de haven. Daar zien we het superjacht Maryah liggen. Een van de grootste ter wereld. We hadden hem ook al in Tarragona zien liggen. Uitgerust en wel lopen we terug over de Ramblas richting het Hardrock cafe. Jacco neemt weer zijn oude vertrouwde trio combo en ik een menu met pulled pork. Zoals vanouds een goede maaltijd. Met de metro reizen we naar estacio Franca om daar in de trein terug te stappen naar Torredembarra. Onze trein heeft vertraging waardoor wij de mazzel hadden nog mee te kunnen. Half 8 zijn we moe maar voldaan terug op de camping. Het was weer een geslaagde dag in Barcelona.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Leuk om te lezen we reizen weer helemaal met jullie mee😃 Mooie fotos ook 👍

Diana 2016-06-16 07:28:33

Leuke selfie van Julie. 5 jaar geleden was ik voor het laatst in Barcelona. 2 weken geleden naar Barcelona naar het winkelcentrum, maar eerst gegeten bij de haven, ik keek mijn ogen uit bij de haven wat er is bijgekomen. In 2007 logeerden wij van mijn werk in het hotel bij het casino ivm 100 jaar bestaan van de Woningbouw ver. Wat is het toch gezellig . Nog veel plezier schatten.

hanny 2016-06-16 11:41:27
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.