Eindelijk is het zover!!

Nederland, Appelscha

Werk afgehandeld, lijstje gemaakt met wat er mee moet op vakantie, koffer gepakt. Waarom? We gaan naar Portugal!! Almancil in de Algarve om precies te zijn. Blij ei ben ik want dit tripje kreeg ik cadeau van Willem en Sandra. Wat een bofbips ben ik! In eerste instantie zouden we met zijn drietjes gaan maar Robin sluit aan! Dat wordt een gezellige boel. Natuurlijk hou ik iedereen op de hoogte van de gebeurtenissen maar het is voornamelijk toch wel een rust vakantie ;).

Nu, 12 april 2024 reis ik af richting Weesp. Mijn vakantie is dus begonnen. 'S middags eten Sandra en ik ons eerste ijsje. Nog wel in Weesp maar is er niet minder lekker om. Ook daar worden de laatste spullen in de koffer gepakt. Het vliegtuig vertrekt de 13e om 5 uur in de morgen. Dat wordt een super kort nachtje...Willem en ik blijven wakker. Sandra doet een powernap. Om 2 uur rijden we richting Abcoude waar we bij Robin in de bus naar Schiphol rijden. Het avontuur begint!

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

IJsje ???? Zeg maar gerust ijsberg. Lekker hoor. Geniet van je vakantie en heb vooral veel plezier. Dikke knuf.

Peggy 2024-04-14 12:10:12

Lekkkerrrrr

Linda 2024-04-14 12:25:32
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.