Montecatini Therme, onze basisplaats..

Italië, montecatini Terme


Vroeg opgestaan. Om 10 over half 7 werden we opgehaald door Pa Broek. Die zet ons af bij station Kampen Zuid. 5 voor 7 in de trein richting Eindhoven. Het loopt allemaal voorspoedig en om kwart over 9 staan we op het station in Eindhoven. Even met de airportbus, door de douane en om 10 uur zitten we klaar om te gaan....om 5 voor 12 vliegen we. Er is nog even tijd voor een stoelmassage. :).

Jacco is erg grieperig. Het snot loopt zijn neus uit! Als dat maar goed gaat.....

Voordat we het vliegtuig ingaan wordt al onze handbagage gemeten. We kunnen onze tasjes meenemen! Gereserveerde plekken bij de nooduitgang en gaan met die banaan.....alweer.

We vliegen over de Alpen en het is ern prachtig gezicht...nog even wat foto's en na anderhalf uur landen we op het vliegveld van Pisa. Met de shuttle rijden we naar het autoverhuurbedrijf. Daar krijgen we de sleutels van een Opel Corsa aangereikt.

De Garmin aan en op naar Montecatini Therme, waar ons hotel ligt. Bep, de navigatie besluit om ons eerst nog eens een extra rondje langs het vliegveld te laten rijden voordat we eindelijk op de goede weg zitten....om half 4 staan we voor ons hotel.

Marco geeft ons de sleutel van onze kamer. Deze is eenvoudig maar wel een keer zo groot dan het schoenendoosje in Istanbul.

We gaan met de auto naar een winkelcentrum in de omgeving waar we bij de Coop broodjes, vleeswaren, salade, bord en bestek en drinken halen. Dat wordt ons diner want Jacco kan niet meer. Hij heeft gewoon koorts. Eerst maar eens even rustig aan doen.

Na de auto te hebben geparkeerd op ongeveer 10 minuutjes lopen vanaf het hotel gaan we op de kamer dineren, de broodjes en de sla smaken heerlijk! Lekkere Antipaste erbij....jummie...
Morgen maar eens zien wat er op ons pad komt....wordt vervolgd!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.