Toscane, de laatste loodjes...

Italië, Pisa


Gisteravond een heerlijk diner gehad met drankjes erbij op kosten van Ryanair samen met onze lotgenoten en reizigers die vandaag naar alle kanten zijn uitgezwermt...na het eten inchecken, de boardingpassen uitprinten en nog even naborrelen met twee reisgenoten. Om 23.00 uur na een lange dag lekker slapen in ons grote bed!

Al vroeg wakker en om half 9 naar het ontbijt. Was superdeluxe, heerlijk gewoon. Daarna rugtas weer ingepakt en in de lobby kijken of alle vluchten weer gaan. Alvast treintickets online geboekt want vanmiddag moeten we vanaf vliegveld Charlois, Brussel, met de trein naar Kampen. Dat gaat zo'n 6 uur in beslag nemen. Hotel print mijn tickets weer uit en om 11 uur gaan we met 7 mensen in een busje naar het vliegveld. Wij tweetjes, 3 bevriende dames uit Roermond en een stelletje uit Den Haag.

Alles gaat goed en we landen 20 minuten te vroeg in Charlois. We nemen afscheid van de dames uit Limburg want die worden opgehaald. Het stelletje uit Den Haag gaat samen net ons met de trein. Ook dat loopt voorspoedig. Snel in Antwerpen een patatje gegeten bij een gestreste patatboer en daarna, hop de volgende trein in.

Op dit moment zitten wij in de trein richting Lelystad en dan nog even met de sprinter naar Kampen Zuid waar Pa Broek ons op komt halen.

Zo komt er toch eindelijk een eind aan onze reis.......tot de volgende keer!






Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.