The day after...

Thailand, Tambon Ko Pha-ngan

Kort maar krachtig, zowel de dag als dit verslag 😋.

De kater komt later! En dat hebben wij gemerkt vandaag. Rond de middag was iedereen zo'n beetje boven water en besloten we maar ons al onze krachten te sparen om ons te voorzien van onze primaire levensbehoeften: eten en drinken.

In ons pyjama's zijn we naar de Makro gelopen die naast ons hostel zat. Natuurlijk hoopte Mirna en ik dat we een lekker stokbroodje konden scoren met paté of wat roomkaas, maar het mocht niet baten. Alleen de stokbrood voldeed aan onze eisen en dus hebben we deze gekocht. Dit betekende dat we nog meer moeite moesten doen om aan voedsel te komen: oh nee, nog eens 25 meter lopen😩.

Na deze intensieve inspanningen hebben we ons geïnstalleerd in opnieuw: de slaapkamer. We hebben ons eten en drinken hier genuttigd en zijn allemaal wat gaar op bed gaan liggen om elk uur op te staan voor een sigaret.

In de avond zijn we een hapje gaan eten voor de laatste keer bij ons hostel, waar Sweetie voor ons kookte. Net nadat we allemaal ons eten had gekregen kwam Sweetie aan met een spicy gerecht wat we van haar kregen. Zoals beloofd, want op de eerste dag hier vroeg ze me of ik van spicy food hield en toen ik dit beaamde beloofde ze nog eens spicy te koken. Ze heeft de naam Sweetie dus dubbel en dwars verdiend, zo gastvrij en zo schattig!

Met al mijn gespaarde krachten ben ik later nog naar Oscar gegaan om gedag te zeggen en hebben we nog even gechilld. Ik ben op tijd in bedje gaan liggen om me voor te bereiden op het volgende eiland: Ko Tao, waar ik hoop mijn open water duikbrevet binnen te gaan slepen!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Weer een beetje bij de mensen??🤢🤢

Jeanne 2017-07-18 18:55:12
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.