I❤️lazy sundays

Vietnam, Ho Chi Minh-stad

Vandaag hebben we onze wekkers eens niet gezet en ons best gedaan om uit te slapen. Uit ervaring sprekende had ik al verwacht dat echt goed uitslapen er voor mij niet echt in zit na een goede avond stappen, omdat ik door alcohol altijd maar slecht slaap.

Aangezien we afgelopen nacht de kamer voor onszelf hadden en de hersentjes nog niet in optimale staat waren om goed na te denken, was ik in m'n nakie naar de badkamer gelopen en op het toilet gaan zitten met de deur open. Ineens hoorde ik de deur van de kamer open gaan en hoorde ik een jongen binnen komen. Snel de badkamerdeur dichtgedaan en toen besefte ik me dat ik mezelf in de val had gezet; ik was naakt en moest dus via het deel van de kamer van hem terug naar mijn bed lopen. Mijn reisgezelschap lag nog in coma en na een aantal keer haar naam geroepen te hebben zonder gehoor, besloot ik maar om dan maar gewoon even te vragen of de jongen zich om wilde draaien. Terwijl hij in de hoek stond ben ik snel naar mijn bed gerend en heb ik me snel aangekleed. Gelukkig kon hij er wel mee lachen en heb ik niet meteen een super slechte indruk gemaakt😅.

Niet dat we ons nou echt topfit of nuchter voelden, maar de maagjes waren alweer aan het rammelen en dus was het plan geboren om een goed katerontbijt te gaan eten.

We kwamen uit bij een tent waar je allerlei smaken yoghurt ijs kon eten. De meest logische reden die ik me kan bedenken dat we daar naar binnen zijn gelopen is omdat het er gewoon stylish uitzag. Bij binnenkomst leek het even alsof we gewoon weer in de club stonden door de muziek en we besloten dus om maar een yoghurtijsje te gaan eten. Lekker om te eten, maar het voldeed natuurlijk niet aan de voedingstoffen die we nodig hadden; VET. Voor onze reputatie als fitgirls was het dan wel weer goed. Met een muziekje van Ronnie Flex op de achtergrond hebben we ons veel te dure ijsje gegeten en zijn we terug gelopen naar ons hostel om onze eenzame bedjes te gaan vergezellen.

We lagen nog geen half uur en kregen alweer honger, dus had ik besloten om Mirna een second breakfast op bed te geven😌. Wat broodjes, een cola en een toetje gehaald en dat leek alweer genoeg beweging voor de komende uren te zijn. We hebben nog even gechillt en daarna onze oogjes nog een aantal uurtjes laten rusten, zodat we in de avond weer puf hadden om aan de tweede uitgaansnacht te beginnen.

Het plan was om naar de foodmarket te lopen, zodat we konden ontdekken wat daar allemaal te eten viel. Jammer genoeg waren onze hersenen en benen het niet met elkaar eens en hadden de benen de strijd gewonnen; na 5 minuten lopen zijn we bij een Chicken kebab restaurant gaan zitten waar we hadden genoten van een prima maaltijd.

Daarna zijn we wat drank gaan halen, hebben we ons opgefrist en zijn we gaan indrinken. Ondertussen was er een chinees op de kamer gekomen die duidelijk zijn eigen gebruiken aan hield zonder daarbij te bedenken dat anderen mensen dit misschien wel eens niet zo fijn zouden vinden. Zo vond meneer het normaal om zijn behoefte te doen op het toilet en daarna de badkamer deur open te laten staan, of gewoon de halve dag in het midden van de kamer te gaan staan of zitten terwijl hij ook een bed had. Verder was ie wel aardig trouwens. 😊

Na weer wat drankjes hebben we ons uitgeleefd in een club waar ze eindelijk de muziek draaiden waar wij van houden; hiphoppp💃🏼. De Vietnamese vrouwen leken het daarentegen minder leuk te vinden dat wij als enige toeristen los stonden te gaan, maar gelukkig was de rest wel aardig en hebben we een leuke avond gehad.

Als klapper op de vuurpijl wisten we ook nog een broodje kebab te scoren na het uitgaan en zijn we naar huis gelopen, om vervolgens onze lichaampjes weer eens de rust te gunnen die het alweer nodig had☺️.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Meisjes meisjes , denken jullie nog weleens aan f leven in holland straks ????? Wat zullen jullie moeten wennen , maar dat zal ook wel weer lukken , toch ? Geniet nu daar, , doei doei kus

tantetje 2017-05-24 20:22:07
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.