Kalaw

Myanmar, Kalaw

Na 5 uur te hebben gewacht met onze gare hoofden kwam de hoteleigenaar ons zeggen dat we eventueel een gratis upgrade konden doen, zodat we de kamer alvast in konden. Natuurlijk hebben wij dit niet afgeslagen en 5 minuten later stonden we in onze kamer.

Toen we de bedden zagen zijn we meteen in bed gaan liggen en hebben we geslapen tot 17uur. We waren heerlijk bijgeslapen en zijn ons klaar gaan maken om het dorpje in te lopen.

Het plan was om daar de trekking te gaan boeken, een simkaartje te kopen en wat te gaan eten. Na 20 minuutjes te hebben gewandeld door het mooie Kalaw waren we in het centrum. Een jongen uit het hotel had ons uitgelegd waar je een simkaartje kon kopen en dus zijn we daar als eerste heen gelopen.

Aangekomen bij een winkeltje waar ze simkaarten verkochten hebben we met handen en voeten uitgelegd dat we een simkaartje met internet wilden kopen. Hier merkten we meteen dat de Birmezen weinig tot geen Engels spraken. De jongen in de winkel bleek er niks van te snappen en herhaalden steeds maar de woorden die wij zeiden en lachtte hier dan lief bij. Uiteindelijk lukte het niet en zijn we doorgelopen naar een ander winkeltje. Hier ging alles een stuk makkelijker en we hadden een simkaart gescoord; doel 1 bereikt!

Vervolgens zijn we een hapje gaan eten bij een Nepalees restaurant. Hier hebben we genoten van Indisch eten ❤.

Na een hapje te hebben gegeten zagen we dat de bureaus waar je de trekking kon boeken al dicht waren en dus zijn we de volgende dag gegaan. We wilden graag nog een flesje rum scoren, maar ook hier waren we jammer genoeg te laat voor. Deze avond zijn we dus braaf en verstandig op tijd naar bed gegaan zodat we de volgende dag goed uitgerust zouden zijn😊.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Weer mooi hoor meisjes wat zul je drunense natuur missen ???????hihi

tantetje 2017-04-06 18:41:32
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.