FullMoonParty ๐ŸŽ‰

Thailand, Tambon Ko Pha-ngan

Vandaag hebben we er maar eens voor gekozen om geen wekker te zetten, aangezien we ons natuurlijk goed voor moesten bereiden op de Full Moon Party๐ŸŽ‰.

Rond half 12 waren de wezens levend en zijn we een ontbijtje gaan eten. Ik was erachter gekomen dat er niet ver van ons vandaan een Big C Market was en dus hebben we onze luie kontjes op de motor geplaatst en zijn we eens gaan kijken of er geschikt voedsel was voor ons.

Bij aankomst zagen we allerlei leuke kledingkraam waar we natuurlijk niet omheen konden en dus zijn we even rond gaan neuzen. Ik zag een leuke legerbroek en bedacht me dat er vast nog wel ergens in mijn overvolle backpack ruimte zou zijn voor nog één kledingstuk. Het engeltje op mijn schouder vertelde mij dat ik het niet moest doen, aangezien ik al zoveel had en het me weer geld zou kosten. Het duiveltje vertelde me dat dat bullshit was en ik echt nog wel een broek in m'n tas kon proppen en daarbij kosten die broek me maar 2 euries. Zou ik in Nederland niet voor kunnen kopen. Uiteindelijk besloot ik om te doen wat je hoort te doen in het leven: je hart volgen, en dus heb ik de broek gekocht. Ook Mirna heeft naar haar hart geluisterd en een shirtje gescoord.

Met een satisfied gevoel zijn we de Big C Market ingelopen waar we ook naar ons hart hebben geluisterd en dus alles hebben gekocht wat ons hartje begeerd. We moeten natuurlijk wel goed voor onszelf zorgen in deze zware dagen, vooral als we vanavond onszelf gaan uitputten bij de Full Moon Party.

Na onze aankopen zijn we weer teruggereden naar ons hostel. Hier hebben we genoten van ons voedsel en hebben we de rest van de middag onder de dekens doorgebracht om onze lichaampjes te voorzien van rust.

Later zijn we met de inmiddels 3 chicks in onze kamer een hapje gaan eten bij de Phantip Market en hebben we nog wat flesjes drank ingeslagen, zodat we lekker konden indrinken en niet al ons geld zouden uitgeven op de Full Moon Party. We zijn ons vervolgens gaan voorbereiden voor de party en natuurlijk hoort daarbij het jezelf bekladden met body paint! Tama is de creatieve in de groep en dus kreeg zij taak om ervoor te zorgen dat iedereen een mooie schildering op zijn gezicht had.

Na een lange voorbereiding zijn we gaan indrinken en vervolgens met de tuktuk naar de Full Moon Party gegaan. In de tuktuk was het al een feestje waarbij iedereen in zijn niet al te nuchtere toestand liedjes aan het zingen was.

Bij aankomst bleek ik de uitverkorene te zijn en werd mij door een ander meisje meteen een bandje aangeboden waarmee ik het feestje binnen kon komen. Scheelde me toch weer zo'n 2,5 euro๐Ÿ˜Œ We hebben de hele avond lekker staan dansen op het strand en bij een strandbar en ook Oscar en zijn vrienden nog ontmoet op het feestje. Rond 5 uur vonden we het wel weer goed geweest en hebben we weer een tuktuk terug gepakt naar het hostel.

Natuurlijk hebben we eerst nog een tosti gegeten bij de 7eleven en heb ik mijn lusten weer eens laten gaan en koffie gekocht. Niet de allerslimste keuze voor je gaat slapen maar ach he, de voorgaande alcoholische drankjes zouden er wel voor zorgen dat ik toch kon slapen. Later zijn we allemaal op bedje gaan liggen en in een diepe slaap geraakt. Het was een mooi feestje met de girls en zeker een onvergetelijke avond en nacht! ๐Ÿ˜ƒ๐ŸŽ‰

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Heeeee feestbeestje, wanneer ga je afkicken ???????? Nog 6 daagjes maar, zal blij zijn je weer te zien , ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

tantetje 2017-07-18 15:24:26
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.