Chill and last night Khao San

Thailand, Bangkok

Nadat we afgelopen nacht een drunk guy uit ons hostel van zijn 3uur durende dutje op de grond van het toilet naar bed hebben geholpen zijn we zelf gaan slapen. Lekker uitgeslapen en een katerontbijtje gegeten in ons hostel, om vervolgens naar ons hotel te lopen. 500 meter met een backpack lopen in 35 graden is zwaarder dan we dachten, maar de tuktuk mannetjes vonden het niet de moeite waard om ons te brengen so we walked anyway.

Aangekomen in het hotel waren we wat teleurgesteld: de kamer stonk enorm naar zweet en had geen raam, daarnaast ziet t er gewoon slecht uit vergeleken bij ons vorige hotel. We baalden hier op het begin van, maar dit sloeg al snel om naar een melige bui waarin we alles zijn gaan afzeiken wat we tegenkwamen (bijvoorbeeld een brandalarm wat je alleen kan indrukken als je 180m of langer bent, good work small Thai people, safety first right?!) Tranen van het lachen hierdoor, dus dat maakte alles weer goed😂.

Vanmiddag even gaan zwemmen in het zwembad van het hotel; echter werd dit niet gereinigd met chloor en leek het wel alsof er amoniak in het water zat 🤔. Daarna even een Powernapje gedaan en vervolgens een hapje gaan eten met Mirjam. Vanuit daar zijn we naar ons hotel gelopen met, natuurlijk, een flesje wodka en wat frisdrank, en hebben we het terras van het zwembad + de koelkast van de bar daar in gebruik genomen aangezien er niemand aanwezig was. Jammer genoeg werd de rust na een uurtje verstoord en zijn Mirna en ik na afscheid genomen te hebben van Mirjam weer op onze chillplek van gisteren gaan zitten. Daar iemand leren kennen en nog even bij een hostel gezeten, om vervolgens onze laatste avond op Khao San Road voort te zetten. Lekker even gedanst daar en nu een schoonheidsslaapje doen, morgen vroeg op om een ticket naar Chiang Mai te regelen🙋🏼.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Was het wel het zwembad? Groeten van ons, en geniet ze dames!

Carel 2017-03-06 13:31:24

Succes dames!!

Estefan Fachinni!! 2017-03-06 14:27:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.